Svømmekurs

Svømmekurs i Horten Svømmeklubb

All påmelding til kurs og ventelister skal gjøres via http://www.tryggivann.no (se linker nedenfor).  På hovedsiden finner du utfyllende informasjon om alle kurs.

Svømmekursansvarlig: Stig Nordaas
Kontakt: svommekurs@hortensk.net, 92623184 (bruk helst email, eller kontakt kveldstid)

Neste kurs er:

Hvis kursene er fulle så kan du melde på venteliste (les om dette nedenfor).  Kontakt svommekurs@hortensk.net hvis spørsmål.

Erfaringsmessig får vi til å sette opp kurs til å dekke alle på venteliste for de fleste kurs som følger progresjon.  På de første kursene kan det være for stor pågang for å dekke alle som står på venteliste.

Tider

Oppsettet for siste kursrunde (sannsynligvis tilsvarende neste runde):

  1. Vann: Mandager 1700-1725 på Brårudåsen
  2. Hval: Mandager 1730-1755 på Brårudåsen
  3. Skilpadde: Mandager 1800-1830 på Brårudåsen
  4. Pingvin: Mandager 1830-1900 på Brårudåsen
  5. Selungen#1: Onsdager 1710-1745, Horten Svømmehall
  6. Selungen#2: Onsdager 1750-1825, Horten Svømmehall
  7. Sel: Onsdager 1830-1905, Horten Svømmehall
  8. Sjøløve: Onsdager 1910-1945, Horten Svømmehall
  9. Delfin: Onsdager 1910-1945, Horten Svømmehall

Horten Svømmeklubb er medlem av Norges Svømmeskole.  Vi har mange flinke utdannede instruktører som har fokus på trygghet i vann og morsom læring.  Øvelsene og kursene følger planen utarbeidet av Norges Svømmeskole.

Vi anbefaler at barna følger alle ferdighetskursene før videregående kurs.  De grunnleggende kjerneøvelsene for dykke, flyte, gli, fremdrift har fokus først å fremst på å være trygg i vann og ved å lære teknisk riktig svømmeartene.

Generell informasjon om kurs ellers i Horten Svømmeklubb: Ventelistene ligger under samme som kursene, dvs på http://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=109

Her finner du kursene og ventelister.

På de samme sidene finner du kurs og ventelister for voksne og for klubbsvømming.  For klubbsvømming er det fint om du leser "Innmelding" i menyen her på hjemmesidene.

Tryggivann.no er en portal for påmelding og administrering av svømmekurs. Tjenesten er utviklet av Norges Svømmeforbund. Vil du melde på deg selv eller en av dine unger på svømmekurs må du først registrere en bruker på tryggivann.no. Når brukerkontoen er opprettet vil du motta en epost med en bekreftelsekode. Etter at du har mottatt denne klikker du på linken 'Aktiver ny konto' på denne siden. Tast inn ditt brukernavn og din aktiveringskode for å aktivere. Deretter kan du logge på og melde på svømmekurs. Skal du melde på et barn er det allikevel du som voksen som skal opprette en brukerkonto. Barnet registrerer du senere i påmeldingsprosessen.

Der det er praktisk kan det foregå flere kurs samtidig i bassenget eller kombineres med klubbsvømming.

Hvis det er flere spørsmål, svømmeskoleansvarlig for hjelp til å velge kurs eller problemer med å melde ditt barn inn på venteliste eller kurs.  Kursansvarlig og instruktører er ikke alltid tilgjengelige så

For mer utfyllende informasjon om hvert kurs samt anbefalinger og praktisk informasjon se dokumentet:  Kurs informasjon 2015-1 (pdf)

Legg igjen en kommentar