Larviksrekrutten

Matias, 10 år, og Kristine, 7 bår, deltok på Larviksrekrutten 7.april. Kristine svømte 25 m bryst, 50 m rygg, 25 m fri og 25 m rygg. Matias svømte 50 m rygg, 25 m fri, 50 m fri og 25 m butterfly. God innsats og fine medaljer etterpå til alle.

larviksrekrutten_mod


Ski Open

Rebecca og Gina deltok 11.april på Ski Open. Rebecca svømte 200 m og 100 m bryst, 50 m bf og 100 m fri. På hennes siste øvelse som var 100 m fri kom endelig persen med hele 9 sekunder slik at den nye rekorden ble på 1.22.50. Innsatsen gav til sammen 2 første plasser og 2 andreplasser på en dag som nok ikke var optimal. Gina startet dagen med 200 m fri hvor det ble pers med 24 sekunder slik at den nye persen nå lyder på 3.24.90. Hun fulgte opp med ny pers også på 100 m medley. God innsats fra begge jentene!

ski_open_mod

Eknesrekrutten

Sverre Paulsen, 9 år, Malin Akerholt, 10 år, Matias Kvaal Martinsen, 10 år, Tord Paulsen, 11 år og Stian Akerholt, 12 år, deltok søndag 17.april på Eknesrekrutten i Krokstadelva.

Stor innsats med høy fart på alle fire. Masse gode perser og plasseringer. Alle deltok på en høyst uoffisiell og svært morsom og underholdende madrass-stafett hvor de skulle ligge på magen på en krokoldillemadrass og padle sine 25 m fortest mulig. Stevnet ble avsluttet med 4×50 m fri hvor Horten stilte med rent guttelag.

Takk for flott innsats til alle svømmerne!

eknesrekrutten_mod

Bildet: fra  venstre: Sverre, Stian, Malin, Tord og Matias med flotte premier.


Bilder med høyere oppløsning finnes i galleriet (velg galleri fra toppmenyen).