Klubbtøy og klubbkolleksjon

I 2023 er Horten Svømmeklubb 100 år. I den anledning har vi endret vårt klubbtøy, samt valgt ny leverandør og samarbeidspartner.

Vi er stolte av å kunne informerer dere om at vi nå har inngått en avtale med Select og Sport 1/Ditt klubbhus på Revetal.

Om du ikke vet det allerede, er Sport1 en av Vestfold største sportsbutikker med sine 2000 m2 som ligger strategisk plassert midt i Revetal sentrum.

Om litt vil vi alle få en QR kode som vi skal registrere mot vårt tlf. Da vil du oppnå rabatt ved å kun og oppgi tlf nr ditt ved kjøp. Inntill dette er på plass- holder det å si at du kommer Horten Svømmeklubb før du betaler.

Foruten om leveranse av vårt klubbtøy og sekk, gir dette oss alle noen unike fordeler:

  • Ny klubbkolleksjon som kan bestilles ved ett tastetrykk:  https://dittklubbhus.no Velg fane klubbkolleksjoner, deretter annen idrett og velg Horten Svømmeklubb. Vi har nå egen web løsning for kun vårt tøy. Bestill for leveranse i posten eller reis opp Revetal og kjøp direkte.
  • Vi får 20% på øvrige varer på Sport1 på Revetal (gjelder ikke tilbudsvarer)
  • Vi får 30% på øvrige varer på Sport1 på Revetal (unntatt el-sykler, tilbudsvarer og elektronikk) 2 uker i året. Dette er kampanjeperioder som vi vil informere om
  • Horten Svømmeklubb vil få 5% kick back basert på hva våre medlemmer har kjøpt på Sport1 Revetal en gang pr år.

Sport1 Revetal

Revetalgata 4, 3174 Revetal