Rekruttstevne / Uapprobert stevne

Gjennomføring av stevnet

Møt opp i god tid, slik at dere rekker garderobe og dusj før innsvømming. Ta kontakt med lagleder, slik at vi vet at dere er på plass. Innsvømming er oppvarming, og «bli kjent» med startpaller og bassenget. Fint om alle foresatte fra Horten samles på en plass på tribunen, dersom det er plass og mulighet til dette. Barna blir hos lagledere under hele stevnet, unntatt i pausen. Lagledere kan ikke fly rundt å lete etter barn på tribunen hos foresatte under stevnet. Si ifra dersom du henter ditt barn.

Ofte er det inngangsbillett for foresatte på slike stevner. Pris varierer fra 50-100 kr/pers.

Midtveis blir det ofte en liten pause, med mulighet for å kjøpe noe i kiosken.

Stafett: Lagledere setter sammen lag hvor alle som vil kan delta. Ett lag er 4 svømmere, og alle svømmer 25m fri. Mixed betyr at gutter og jenter svømmer sammen. Fokus er ikke best tid, men lagfølelse, mestring og gjennomføring.

Man tar tider på alle svømmere, og resultatlistene sendes til svømmeklubben etter stevnet.

Stevnet varer ca 2-3 timer, og avsluttes med premieutdeling til alle deltagere.

Stevneprogrammet med heatlister blir ofte distribuert i forkant av stevnet, eller du får en link hvor du kan laste dette ned. Program i papirformat blir mer-og-mer sjelden.

Husk at fokus er mestring og gjennomføring, og at deltakerne skal ha det gøy. Ingen svømmere blir diskvalifisert for feil som gjøres. Det er lov å stupe/hoppe fra kanten dersom utøveren ikke tør/vil stupe fra pall. Det er lov til å klappe og heie på alle svømmere underveis.

Vi tar et klubb-bilde av alle deltakere i pausen, eller rett etter stevnet. Si ifra dersom ditt barn ikke skal være med på dette. Bildet kan bli publisert i Gjengangeren, hjemmesiden til klubben, Spond og sosiale medier under klubben.

Husk å ta med