20110402_Rekruttstevne Holmestrand_Lagbilde

 

 

 

 

 

 

Hortensvømmere
Ingrid Skaret (13), Guro Stålstrøm (12), Matias Kvaal Martinsen (11), Ann-Helen Johansen (11), Hedda Klevjer Aasebø (10), Mina Østby (10), Martin Buschmann Rustan (10), Henriette Nordaas (9), Sine Øverbye (8), Marius Nordaas (8) og Kristine Kvaal Martinsen (8). Ikke til stede da bildet ble tatt: Hanne Gramdal(13).

Horten svømmeklubb stilte med hele 12 av sine gode rekruttsvømmere på helgens Holmestrandrekrutt.  Dette var 8 åringene Sine Øverbye, Marius Nordaas og Kristine Kvaal Martinsen, 9 åringen Henriette Nordaas, 10  åringene Hedda Klevjer Aasebø, Mina Østby og Martin Buschmann Rustan, 11 åringene Ann-Helen Johansen og Matias Kvaal Martinsen, 12 åringen Guro Stålstrøm samt 13 åringene Hanne Gramdal og Ingrid Skaret.

Disse 12 utøverne stilte til start hele 50 ganger individult og i til sammen 3 stafetter. Det ble svømt både 25 metere, 50 metere og 100 metere.

For noen av svømmerne var dette det første stevnet utenbys og var derfor svært spente. Andre derimot har konkurert i flere år, men uansett erfaring var det topp innsats hele vegen. En gang hver måned har Horten svømmeklubb «Månedens svømmer» hvor disse rekruttene svømmer 25 meter rygg, 25 meter bryst og 25 m crawl. Det er derfor bra å se at utøverne svømmer nye og lengre øvelser på andre stevner. Dette lover godt for videre utvikling.

Alle svømmerne satte nye personlige rekorder. Flere ganger så vi at Hortensvømmerne dominerte heatet og vant klart over konkurentene. Dette gav stolte og fornøyde utøvere som er klare for nytt stevne allerede neste helg.

Merete