Even, Philip, Erlend, Sindre, Andreas, Alex, Hedda, Elias, Marte, Mina, Hedvig, Henriette og Marius viste en kjempeinsats under årets Triathlon på vollane sist onsdag. 2 veltet og skadet seg på overflaten (heldigvis) mens en løp så hardt at han kastet opp. Et morsomt og tøft alternativ til onsdagstreningen. Svømmerne markerte seg (selvfølgelig) ved å komme først opp av vannet etter svømmingen, men fikk det tøft under syklingen og løpingen. Syklistene frta HOC dro selvføgelig til under syklingen, mens skiløperne fra Skoppum kom som kanoner under løpingen. Roerne var heller ikke til å kimse av. Et par av dem ser ut til å ha fått med seg noen svømmetriks også, etter samtreningene på søndagene i våres.
Av resultatlistene ser du at Horten Svømmeklubb absolutt har noen gode triathlonemner.

Takker forøvrig Sykkelklubben for invitasjonen og et flott arrangement (…..lengre svømming neste gang????)!

20110817_300_Collage

Resultatliste: 2011-08-17_Vollane Triathlon-Resultatliste

Stig