Rekordskred i Sandefjord.

 20120422_Vestfoldsvøm

Horten svømmeklubb deltok med fire svømmere i helgens Vestfoldvøm i Sandefjord. Dette var 16 år gamle Ida Grimstad, 14 åringene Rebecca Svendsen og Gina Kvaal Martinsen, samt 12 årige Louise Johnsen Weseth.

Louise Johnsen Weseth svømte to øvelser og satte like godt to solide nye perser. Etter stevnet var Louise spesielt godt fornøyd med sin 50 m butterfly hvor hun perset med hele 6 sekunder, bare fra sist helg. Også på 50 m fri ble det solid fremgang med pers på 1, 5 sekunder. Imponerende.

Ida Grimstad er nå kommet tilbake for fult etter en lang skadeperiode. Ida svømte hele fem øvelser i løpet av helgen, noe som resulterte i tre nye personlige rekorder. Ida mente selv at hennes pers med 5 sekunder på 50 m fri var hennes beste løp.  Både på 100 m bryst og 200 m medley senket hun og rekorden med mange sekunder.

Gina Kvaal Martinsen svømte to øvelser som gav henne en solid pers på 50 m butterfly og et årsbeste på 50 m fri. Særlig hennes 50 m butterfly var gledelig da teknikktreningen den siste tiden her gav et positivt utslag.

Både Ida og Gina gikk videre til Vestfoldcupen på 50 m fri etter sine individuelle løp. Her møttes de 24 totalt beste til nye duell, uansett alder. Gina var bare 11 hundedeler fra videre avansement, begge jentene hadde virkelig gode løp.

Rebecca Svendsen svømte fire øvelser i løpet av helgen og hennes beste resultat kom utvilsomt på 200 m bryst hvor hennes personlige rekord ble senket med mange sekunder. På de andre øvelsene var kun få tideler unna ytterligere nye rekorder, så her kan vi vente ytterligere fremgang i løpet av våren.

Allerede neste helg skal svømmerne i vannet på nytt. Da er det Marienlyst Open i Drammen hvor Horten svømmeklubb stiller med tre svømmere.

20120422_Vestfoldsvøm 2012_Resultater_HSK