2010 nov Berlin 004

 

 

 

 

 

 

Ida, Rebecca og Gina i Drammen!

Horten svømmeklubb stilte med tre svømmere i helgens internasjonale Marienlyst Open i Drammen. Med hele 2900 starter i løpet av to dager er dette et av de aller største stevnene Hortensvømmerne er med på i løpet av sesongen. Stevnet går i 50 meters basseng, noe som våre svømmere takler svært bra til tross for at de til daglig både trener og konkurerer i 25 meters basseng. 

16 år gamle Ida Grimstad svømte tre øvelser og perset både på 100 m bryst og 200 m medley. På 200 m medley perset hun med tre sekunder, noe hun selv sa deg veldig godt fornøyd med etter løpet. 

14 åringen Rebecca Svendsen svømte også tre øvelser, hvor hun like godt perset på alle tre. På 50 m fri deltok det hele 140 svømmere i hennes klasse og da er en 75.plass mer enn akseptabelt med tanke på at hun konkurrerte mot både 13, 14 og 15 åringer. Dette er svært bra med tanke på at man svømmer saktere i langbane grunnet færre vendinger. 

14 år gamle Gina Kvaal Martinsen svømte to øvelser uten at det ble noe ny pers denne gangen. Gina svømte 50 m fri rett over pers, noe som viser at hun er i rute og er klar for nye rekorder ved neste anledning.

Horten svømmeklubb skal delta med flere svømmere allerede kommende helg på Lambertseter.

Resultatlister: 20120428-29_Marinlyst Open 2012_Resultater HSK

Merete Kvaal Martinsen
Horten svømmeklubb