9 Hortenssvømmere tok turen til Askim i helgen og deltok på G-sport Cup.

20120602_001_Lagbilde_mod

En fornøyd gjeng
Fra venstre: Hanna Mølstre, Louise Johnsen Weseth, Ingrid Skaret, Even Mølstre, Rebecca Svendsen, Henriette Nordaas og Gina Kvaal Marthinsen. Innfelt: Sindre Nordaas, Kristine Marthinsen og Martine Stærfelt

Stevnet foregår i utebasseng og helgens temperaturer førte til at dette ble en meget kald opplevelse. Med det og det faktum at de eldste svømmerne har akkurat er ferdig med 2 måneder med treningshardkjør som utgangspunkt, skulle en tro at forbedringene ville la vente på seg. Men disse forventningene skulle vise seg å gjøres til skamme. Svømmerne stilte opp på til sammen 21 øvelser og satte like godt personlige rekorder på 16 av dem!

Kristine Kvaal Martinsen, født i 2003, stilte opp på rekruttstevnedelen på 50fri og perset med 5 sekunder. Kristine har hatt veldig flott fremgang det siste halvåret.

Henriette Nordaas, født i 2002, var eneste utøver som deltok begge dager. Dette var hennes første approberte stevne, derfor var hun veldig spent. Hun holdt allikevel nervene i sjakk og satte nye markerte personlige rekorder på 50 rygg, 50 fri og 100 ry. Hun perset skikkelig på 100 fri også, men var litt for tidlig ute i starten og ble her disket for tjuvstart.

Hanna Mølstre, født i 2000, stilte opp på 100fri og perset med 2 sekunder. Hanna har slitt litt med fremgangene de siste månedene og da var det ekstra moro at det løsnet på lørdag.

Ingrid Skaret, født i 1998, stilte opp på 50 butterfly, 100 bryst og 100 fri og perset like godt på alle de 3 øvelsene. Meget gode fremganger for Ingrid denne helgen.

Louise Johnsen Weseth, født i 2000, startet på 50 butterfly, 50 rygg og 100 fri. Det klaffet ikke helt på 50 rygg, men på de 2 andre øvelsene satt det som det skulle og hun forbedret seg markant. På 100 fri perset hun med hele 9 sekunder – imponerende.

Gina Kvaal Marthinsen, født i 1998, deltok på 100 bryst, 50 rygg og 100 fri. Gina har mye trening i kroppen om dagen og hadde derfor ikke helt klaff på 50 rygg og 100 fri, og havnet noe bak sine bestenoteringer. Imidlertid satte hun en flott ny personlig rekord på 100 bryst.

Rebecca L. W. Svendsen, født i 1998, stilte til start på 50 rygg og 100 butterfly. Markert ny bestenotering på 50 rygg og en imponerende ny bestenotering på 100 butterfly med 9 sekunder.

Martine Stærfelt, født i 1995, stilte på 50 butterfly og 50 rygg. Ny pers ble det på 50 butterfly og selv om hun havnet noe bak persen på 50 rygg tyder dette på at tidene sannsynligvis vil løsne nå når vi slipper opp på treningsmengden.

Sindre Nordaas, født i 1998, stilte opp på 50 bryst og 100 rygg. På 50 bryst leverte han som vi håpet og perset med 3 sekunder. På hundre rygg svømte han langt over forventning. Et par tekniske feil tilsier at han nok har et par sekunder til på lager.

Even Mølstre var syk og kunne dessverre ikke delta, men han viste god lagånd og ble med på stevnet for å heie fra de andre svømmerne.

Nå går svømmerne på de 2 eldste partiene inn i en periode med overskuddstrening. Etter treningskjøret de siste 2 månedene blir nok dette veldig godt for dem. Med dette håper vi at formtoppen kommer 16. juni hvor 9 av svømmerne fra A og elitegruppa reiser til Trondheim for å hva som bor i dem og hvordan de ligger an i forhold til senere mesterskapskrav. Vi krysser fingrene og håper de greier å klatre en del oppover på landsrankingen.

Stevneresultater for Hortenssvømmerne (approbert): 20120602-03_G-sport cup_Askim_Horten Svømmeklubb
Total resultatliste: 20120602-03_Askim-G-Sport Cup_Resultater
 
Link til Gjengangeren: http://mingg.gjengangeren.no/artikkel.php?aid=19795
 
mvh
Stig