15 svømmere i alderen 9 – 45 år fra Horten svømmeklubb var i helgen på samling i Mandal med fokus på både det sosiale og det sportslige.

Helgen startet lørdag med en løpetur før alle fortsatte med rafting i Mandalselva med til dels stor dramatikk og høy spenning. Vannstanden i elva var meget bra og samarbeidsevnen ble satt på prøve da den ene båten rundt i ett av strykene slik at alle havnet i vannet. Stor suksess for både de som brått fikk en ekstra svømmetur og for de i den andre båten som var tilskuere.

Hortensvømmere klare for rafting i Mandalselva:
Hanna Mølstre, Caroline Svortdal, Finn Terje Haugen, Ida Grimstad, Kristine Kvaal Marthinsen, Erlend Stenlund, Siri Svortdal, Rebecca Svendsen, Philiph Mørch, Even Mølstre, Aleksander Vingmark, Gina Kvaal Martinsen, Kolbjørn Hjartholm og Stig Nordaas.

På søndagen var det Sjøsandsvøm, 800 meter i sjøen uten for Sjøsanden, Mandals berømte badestrand. Med 17 grader i vannet, godt med brennmaneter, litt dønninger og flere følgebåter gikk det svært så bra for alle deltakerne. Raskeste Hortensvømmer kom i mål på om lag 12 minutter.

 

Med dette er Horten svømmeklubb klar for en ny sesong med mye trening og deltakelse på mange stevner. Det aller første stevnet er rekruttstevne i september på hjemmebane.

 Horten, 20.8.12

Merete Kvaal Martinsen