F.v.: Louise Johnsen Weseth, Rebecca Svendsen, Gina Kvaal Martinsen og Even Mølstre i svømmehallen i Porsgrunn mellom slagene.

Lørdag deltok 4 svømmere fra Horten svømmeklubb i Grenland Cup i Porsgrunn som er et av de største stevnene på Østlandet med flere hundre deltakere.

12 år gamle Louise Johnsen Weseth svømte 50 rygg som gav ny pers med over to sekunder og 100 fri hvor hun perset med hele 6 sekunder. Hun avsluttet med å perse med 4 sek på 100 bryst. Louise leverte uten tvil dagens største opptur. Med tanke på at hun startet høstens trening for bare 3 uker siden gir dette store forventinger som resten av sesongen.

14 år gamle Rebecca Svendsen må også se seg fornøyd med innsatsen og resultatene. På 50 rygg ble det pers på hele 2 sekunder og på 100 butterfly ble det pers med 1 sekund. Rebecca nærmer seg mer og mer norgestoppen i sin klasse i flere av øvelsene og er snart tilbake der hun var for få år siden.

18 år gamle Even Mølstre svømte en sterk 400 fri, men endte til slutt noen få sekunder etter pers.  Han hadde imidlertid en åpning som indikerte en sluttid på nesten 30 sekunder pers. Det holdt ikke helt inn denne gangen, men Even kommer garantert ennå sterkere tilbake senere i sesongen på samme distanse. Even svømte også 50 fri og kom i mål på litt under pers.

14 år gamle Gina Kvaal Martinsen svømte100 mfri, men var nok ikke helt fornøyd med resultatet da hun kom i mål noen få sekunder etter pers. Resultatet stod ikke helt til forventningene og dagsformen, men med litt mer trening utover høsten er hun tilbake.

10 av svømmerne fra Horten skal til Spania i høstferien på treningsleir hvor de skal gjennomføre to økter i bassenget hver dag i tillegg til kondisjonstrening på land. Det skal dermed bli spennende å følge hele gjengen på neste stevne som er allerede 14.oktober i Tønsberg.