Horten Svømmeklubb stilte med 15 svømmere i alder 6-12 år på rekruttstevnet i Farrishallen i Larvik, lørdag 17.11.2012
 

 

 

 

 

 


1. rad:
Marius Nordaas, Rebecca Mai Tannum, Kevin Tobias Tannum, Eirik Gramdal, Hedda K. Meringdal, Sivert Gramdal.
2. rad: Ida Mora Fosbæk, Zagros Nyseth, Martine T. Brynildsen, Fredrik Fagerberg, Kjetil H. Bruun, Einar Johan Helle.
Bak: Magnus Vingmark.

Rekruttstevnet var det tredje og siste rekruttstevne i høst for svømmeklubbene i Vestfold. Farrishallen var fullpakket med cirka 75 ivrige svømmere. Tilskuerne fra Horten var samlet om å heie for hver eneste Hortensutøver. Fem svømmere deltok på stevne for første gang og mange oppnåde nye personlige rekorder.  Hortensutøvere deltok i øvelser 100m crawl, 50 m crawl, 50m bryst, 50 m rygg, 25m rygg, 25m bryst, 25m butterfly og 25m crawl. I tillegg stillte de med to stafettlag på øvelsen 4x25m bryst. Deltakerne fra Horten viste frem hvor mye de har utviklet seg i svømming i høst med tanke på teknikk og effektiv bruk av styrke og utholdenhet i vannet. De svømte konsentrert og gav alt. Disse konkurransene gir barna en flott anledning til å bli kjent med stevnedeltakelse, de andre klubbene og bassengene i Vestfold. I tillegg kommer de sammen som lag, har det gøy og heier på hverandre. Rekruttstevnene gjør barna klare for approberte stevner som de kan delta på fra de er 10 år.  Neste rekruttstevne blir 19. januar 2013 i Tønsberg Svømmehall, den første av fem rekruttstevner til våren. Vi gleder oss spesielt til 20. april 2013, da det blir rekruttstevne i Horten Svømmehall.