Informasjon sendt ut, les mere nedenfor

Vi legger opp til 2 kursrunder i høst.  Kursene legges ut tirsdag 20/8.  Det er mulig å legge seg inn på venteliste på http://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=109.  Se også informasjon om kursene under «Svømmekurs» på www.hortensk.net.

Kursene i høst (runde 3 og 4) vil fordeles i tidsrommene: – runde 3: uke 37-43 – runde 4: uke 44-50

Hver runde har 8 kurs fordelt på Brårudåsen og Horten Svømmehall: – Vanntilvenning (bli trygg med vann) Begynnerkurs (20 progresjons-steg fordelt på 4 kurs): – Kurs 1: Hvalmerket (dykke og grunnleggende linjeholdning) – Kurs 2: Skilpaddemerket (flyte og videre med linjeholdning og pusteteknikk) – Kurs 3: Pingvinmerket (gli i vann, benspark og videre med pusteteknikk) – Kurs 4: Selungenmerket (fremdrift i vann, ulike måter å skyve vannet med fokus på crawl) Videregående kurs: – Selmerket – Sjøløvemerket – Delfinmerket

Kursene holdes av utdannede instruktører fra Norges Svømmeskole i regi av Norges Svømmeforbund.

Kursene til og med Pingvin vil foregå i varmtvannsbasseng på Brårudåsen 2 ganger i uken, 30 minutter hver gang (tirsdag og torsdag enten 1600-1630 eller 16:30-17:00). Resterende foregår i Horten Svømmehall 2 ganger i uken, 45 minutter hver gang fordelt på tisdrommene mandag 1700-1900 og onsdag 1600-1700 og 1800-1900.

Det er veldig stor pågang på venteliste til kursene vanntilvenning og Hval.  Det er derfor mulig Pingvinmerket flyttes til Horten Svømmehall.  Dette er avhengig av antall på venteliste til videregående kurs.  Derfor – har du barn som skal på kurs eller kjenner noen som ønsker kurs så meld på barnet på venteliste nå.

Endelig tidspunkter blir annonsert på mandag 19/8 på www.hortensk.net og kursene legges ut 20/8.  De som da er på venteliste vil så langt det er plass automatisk få tilbud om plass på kurset.  Tilbudet må aksepteres ved å betale kurset innen 1/9 for å gi mulighet til plass til andre på venteliste.

Om denne mailen og mulighet til reservasjon mot massemail som dette: Mailen sendes automatisk til alle som har deltatt som elever, er foresatte til elever eller har vært instruktører i 2012 og 2013.  Det er mulig å reservere seg mot mail fra tryggivann.no under din profil på tryggivann.no. Se informasjon om din profil nederst i denne mailen.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert med nyheter fra Horten Svømmeklubb er det mulig å registrere din mailadresse under «abonner på nyheter» til høyre på siden www.hortensk.net.