Roald Amundsen Cup 2013 - samlefoto

 

 

 

 

 

 

 

Gjengangeren valgte et litt negativt fokus denne gangen, men sånn er det når svømmerne begynner å levere god kvalitet på stevnene. Da er det ikke alltid at harmoni-faktoren er 100%.  Men det er jo helt sant at det ikke var lett å prestere mot sitt beste når stevnet ble såpass lite, samtidig med at vanntemperaturen også jobbet mot prestasjonene. Men-men, forholdene på selve stevnet var jo like for alle som deltok.

Svømmerne leverte uansett et bra stevne med nesten 53% nye perser.

Synes det er viktig å fremheve noen enkeltøvelser som ikke kom frem i artikkelen:

Emil`s 400meter fri, hvor han perset med ca 20 sek. Denne gangen greide han å holde strekken gjennom hele løpet. Dette ga ham langt bedre trekk i armtaket, samtidig som at beinsparkene ble mer efffektive. Et godt eksempel på at det er viktig å være trofast mot teknikken sin.

Kristine`s 100m fri, hvor hun også presset seg til å holde strømlinjen gjennom hele løpet. Dette ga også utbytte for investeringen med en pers på 4,5 sek. Kristine jobber for å kunne delta på LÅMØ i Sandefjord i februar. Nå mangler hun bare 200 medley for å få godkjent alle øvelsene før deltakelse. Denne øvelsen prøver hun seg på allerede til helgen under Speed Open.

Siri`s 100 fri, hvor hun igjen greide å presse persen litt ned. Fortsatt ikke fullklaff rent teknisk, men denne gangen griede hun å opprettholde teknikk fokuset enda bedre enn sist. Dette kommer seg, Siri, bare vent!

Gaute var syk i slutten av denne uka, og det er ikka den beste oppladningen inn mot et stevne. Sterkt da å greie å perse på 50 rygg med 0,5 sek. Neste gang ser vi 30-tallet, Gaute!

Caroline leverte 2 bra distanser denne helgen. En pers med over 4s på 50 fri er imponerende nok i seg selv, og når vi ser at hun svømmer dette med en frekvens en 800m verdig, viser dette hvilket potensiale hun sitter inne med. Meget godt tak i vannet og effektive armtak. Er hun mer aggressiv neste gang, tror jeg nok vi vil kunne se 32-tallet. På 200IM leverte hun en god og kontrollert distanse. Her skortet det nok litt på utholdenheten. Med økt treningsmengde vil det være veldig spennende å se hvilken tid hun kan levere her. Den vil nok være markert under 3 minutter.

Sindre`s 50 fri var langt i fra noe klaff, så det var nok en liten misforståelse fra Gjengangerens side. Her ble han, samt bane 3 og 4 påvirket negativt av at bane 2 gled og falt i starten. Dette medførte at alle disse gikk markant bak pers. Det var på 100m fri at Sindre leverte det beste løpet. Igjen presset han tiden litt ned og det er moro å se 57-tallet på resultat-tavla. Dette går riktig vei, Sindre, sakte men sikkert.

20131026-27_Roald Amundsen Cup_Resultater Horten SK_Enkel

Det ble et stort frafall denne gangen på grunn av sykdom og skader. Synd, men sånn er det bare noen ganger. Svømmerne har jobbet veldig godt i høst fra de yngste til de eldste og vi ser at prestasjonene heves over hele linja. Kjempemoro!

IMG_2013_10_29_7847_mod_min