Horten svømmeklubb planlegger treningsleir i høstferien, for alle svømmerne, i alle grupper i klubben.  Treningsleiren er lagt til Nørresundby i Danmark (se vedlagt informasjon)

Utreise er planlagt fra Larvik lørdag 27/9 kl 0800 med ankomst Hirtshals kl 1145. 
Retur fra Hirtshals fredag 3/10 kl 1245 med ankomst Larvik kl 1630.

Vi trenger å kartlegge interessen hos barna for å delta.  Derfor er det fint om dere svarer ønsker / ønsker ikke, å delta.  Og eventuelt hvor mange (det er jo søsken i klubben)  Svar på henning.grimstad@sf-nett.no.

Dette er IKKE bindende påmelding, men kun en kartlegging av interessen.Har noen spørsmål ut over det som er beskrevet i vedleggene, kan dere kontakte Henning henning.grimstad@sf-nett.no , 97550295 (etter 17:00)
Og husk, ”det er deilig å være Norsk i Danmark”

Nørresundby Treningsleir uke 40 – 2014 J