Se informasjon om kurset i kalenderen «Begynnerinstruktørkurs i Sandefjord»

Dette kurset ble publisert 28/10-14 og har en frist til 9/11 for påmelding.  Kurset betales av klubben.

Deltakere skal godkjennes av klubben og selv melde seg på via idrettskurs.no sine sider.  Dette gjøres enkelt ved en mail til svommekurs@hortensk.net der svømmeskoleansvarlig sannsynligvis svarer «flott» og hjelper med eventuelle problemer med å registrere deg på idrettskurs.no.  Din bruker på www.minidrett.no skal brukes.

Dersom du ikke kjenner minidrett.no:
Alle som er medlemmer i klubben/klubber har fått registrert dette i NIF sin database (sammen med alle andre sportslige verv, kurs og meldemskap) på minidrett.no.  Når profilen din aktiveres vil du se alle kurs, verv og medlemskap tilbake i tid – i hvertfall ca 10 år tilbake. Her kan du også skrive ut din «idretts-CV».

De som deltar på kurs må også lære seg å bruke www.tryggivann.no, så lag en bruker der og legg deg inn på ventelisten som beskrevet i kalenderen.  Alle som er på ventelisten der vil straks motta en påminnelses-mail og -sms om dette kurset.

Og hvis du lurer? Bruk facebook arrangementet laget under «HSK svømmere – alle» eller ring Tone eller Bent.

Det kom veldig fort dette kurset – det er mulig vi får til et kurs på nyåret i Horten.  Men det er usikkerheter her siden klubben må leie halltid alle dager i helgen for å få dette til.