Hei alle aktive og foresatte.  Vi har fått stadig flere henvendelser fra dere vedrørende profil tøy til våre små håpefulle. Vi har inngått ett samarbeid med G-sport Horten, og nå er klærne ”våre” på lager.  G-sport holder lager med minst to i antall på alle størrelser.

Linken nederst på siden viser tøyet og pris få hvert plagg.  Prisen inkluderer vår logo og klubbnavn på ryggen.  Klespakken består av:

T-shirt og shorts (hvit/sort):
Til bruk i svømmehall til trening og under stevner.  Vi håper at flest mulig anskaffer dette.  Spesielt da de som deltar på stevner.  Da framstår vi enhetlig, og vi skaper god klubbfølelse blant utøverne siden vi er uniformert i flokk.

Overtrekksdress (rød/sort):
Dressen er ment som reiseantrekk til og fra trening/treningsleir/stevner.

Hettegenser (rød):
Ment som et supplement til overtrekksdressen på kalde dager.  Gjelder vel spesielt de eldre svømmerne.

Prisen inkluderer HSK logo i farger på bryst, og sort eller hvit på ryggen.  Samt klubbnavn på ryggen. Dere kan selv velge om dere også vil ha navn på ryggen, dette trykkes på i fm kjøp.

PS! Det er kjempelurt å trykke initialer på tøyet.  Da sikrer vi at svømmeren ender opp med rett tøy etter stevner/treninger.  Initialene skal trykkes framme nederst på venstre side.  Men alt dette vet de på Gsport.

Horten Svømmeklubb kolleksjon