Informasjonen nedenfor skal være sendt til alle i klubben.  Hvis du ikke har fått denne – kontakt sekretaer@hortensk.net.  Det var en del «retur» på email adresser som er feil.  Husk å endre din email på din profil på minidrett.nif.no hvis det er feil.

Mvh Sekretær HSK

Hei alle i HSK – kort informasjon før jul

Også til dere som kanskje nylig har sluttet :).    Til dere som får flere kopier av denne emailen beklager jeg det – de som er med i flere grupper (masters, styret, trenere), eller har barn i flere grupper vil få flere kopier.

Avslutning 16/12
Svømmeklubben har avslutning i svømmehallen onsdag den 16. desember kl 1700 –2000.  Vi er i bassenget fra 1700-1830 (+/-). Vi inviterer foreldre og søsken til å bli med i bassenget. Etterpå serveres litt julegrøt, saft og kaffe. Dette blir istedenfor ordinær trening denne dagen.

Se kalenderen: https://www.hortensk.net/treningstider/kalender/

Rekruttstevne
Viktig: Deltakere fra HSK (svømmere, trenere og arrangører/dugnadsarbeidere på stevnet) er velkomne til Pizza på Pizzanini etter stevnet lørdag.  Vi kan desverre ikke spandere på alle foresatte , men bli gjerne med (si gjerne ifra til stevner@hortensk.net om ditt barn/flere blir med).

I kalenderen på hjemmesiden ser dere rekruttstevnet vi har til lørdag.  Rekruttstevner er åpent for alle, men rettet mot C-gruppene. Se https://www.hortensk.net/event/hortensrekrutten/?instance_id=2994. På C1 nivå er det gjerne 25m og evt 50m som er mest aktuellt – samt stafett.  Det er påmelding innen 8/12 kl. 23:59 (linker beskrevet på siden).  Etterpåmelding er mulig, men heat-oppsett lages onsdag.  Etteranmeldte samleheat vil sannsynligvis være veldig blandet nivå.  Hvis barnet ditt er usikker så meld heller på et par øvelser mer så kan dette evt “avmeldes” på lagledernøtet lørdag morgen.

Vi håper at så mange som mulig kan stille fra alle C-grupper.  Denne uka får C1 svømmerne litt oppdatering i starting og hva som skjer under rekruttstevner (full premiering & er gøy).

Kontaktliste og gruppefordeling
Kontaktlisten kan lastes fra («dropbox link fjernet»). Denne oppdateres jevnlig.  Feil eller forandringer kan hver enkelt gjøre via sin/sine barns profil på http://minidrett.nif.no, alternativt få hjelp fra sekretaer@hortensk.net.  De på venteliste og de som får tilbud om å bytte gruppe får mail om dette denne uka.

Oppstart etter jul
Følg med på kalenderen.  Det legges ut informasjon på hjemmesiden om dette snart (husk “Abonner på nyheter” i menyen).  Det er mulig vi må justere noen tider pga trener-kabal.  Det er mulig at C1 og C2 gruppene har samme tidsrom mandager og onsdager (men en time for C1).  Beklager om justeringer av tider kan bety problemer.