Nye retningslinjer for Koronaviruset i Horten Kommune

Vi har fått nye retningslinjer for Koronaviruset i Horten Kommune, gjeldende fra i dag. Det blir trening og kurs for alle under 20 år. Bassenget i Horten Svømmehall, Braarudåsen og Gannestad holder åpent for vår svømmeaktivitet, men stenges for publikumsbad.

Svømmere, trenere, instruktører og foresatte over 12 år SKAL nå bruke munnbind når dere er i gang og garderobe (ikke i dusjen og i bassenget selvfølgelig):

  • De som er 12 år og eldre SKAL ta på munnbind før de går inn inngangsdøra (ytterdøra) til svømmehallen. De som er under 12 oppfordres til å bruke dette, men må ikke.
  • Munnbindet beholdes på i garderobe (men IKKE i dusjen), nede i trimrom (Hvis man skal ned dit) og frem til dere skal hoppe i banen ute i svømmehallen.
  • Når svømmeøkta er ferdig tar dere på dere munnbindet og beholder det på (minus i dusjen) til dere igjen er ute av hallen.
  • De som av medisinske årsaker IKKE kan bruke munnbind, bruker selvfølgelig ikke dette.
  • Trenere/Instruktører: bruker munnbind som beskrevet over inntil svømmerne er ute i vannet. Da kan det tas av inntil svømmerne skal opp av vannet igjen.
  • Foreldre: Ingen adgang for foreldre til bygget, med unntak for kursbarn som må ha med en foresatt for hjelp i garderobe og dusj

Husk å ta med munnbind, hold avstand og følg anbefalinger fra helsemyndighetene.

Disse tiltakene gir ikke 100% sikkerhet, men begrenser risikoen. Vi kommer tilbake til når denne regelen tas vekk igjen.